Friday, January 30, 2009

"Ku Pinjam Satu Bintang" ada potensi

Anda dah dengar lagu baru Riz Af dan Alyah, Ku Pinjam Satu Bintang? Belum? Mungkin belum pasal lagu ni baru lagiiii....Consider baru laaa

This song telah di composed by Ajai n the lyric is by Rosli..Siapa tak kenal Ajai mmg I dunno what to say lah kan


Ajai


Lagu ni like ive mentioned just now, telah di dendangkan by Riz from Akademi Fantasia and also Alyah ..dari mana ek Alyah ni? oiam eh? ta tawu la.tapi orang nye bley tahan


Lagu ni mmg berbau Ajai la. Faham2 la when u hear ajai's songs, u'll know that it's from him. Ala2 alunan Melly Goeslow sket kan..

Lagu ni I think ada unsur2 lagu Korea sket. Its like a dejavu, macam pernah dgr je tapi di mana yeee? hmmmm..

Well, what I think is that, this song can be a popular song la. Its not like a very magical song, but it's a santai song ,where, u'll like to hear it when u haf to face traffic jam and all.

Oh yea...the video clip was specially made in Indonesia.
Yeah Indonesia. Why? U'all tau kan that video clip yang made in Indon ni very da nice gituuu. Like video clip Mila, Aku lebih tahu...Nice ritee? lagi cam Datukak Siti, Percayalah, from indon jugak. Very nice kan the video clip ?? I hope M@estr* dapat hantar orang dier to blaja buat Video Clips yang lebey lawa, meaning full, ada story and bley di enjoy. Skarang ni bukan lagi zaman nyanyi tepi tingkap je the video clips. U need to create sumthing that people can really enjoy.

So, enuff talking more craps, lets enjoy the song =D
Youtube>>

creadit to kopisprite

2 comments:

Anonymous said...

[URL=http://imgwebsearch.com/35348/link/mesothelioma/1_pharma4.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35348/img0/mesothelioma/1_pharma4.png[/IMG][/URL]

[URL=http://imgwebsearch.com/35348/link/mesothelioma/2_pharma4.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35348/img0/mesothelioma/2_pharma4.png[/IMG][/URL]

[URL=http://imgwebsearch.com/35348/link/mesothelioma/3_pharma4.html][IMG]http://imgwebsearch.com/35348/img0/mesothelioma/3_pharma4.png[/IMG][/URL]

[url=http://bit.ly/ac01je]Online Gambling[/url]

[url=http://bit.ly/coNz4o]Online Casino Gambling[/url]

[url=http://bit.ly/ac01je]Online Gambling[/url]

[url=http://bit.ly/9q4tTo]Online Sports Gambling[/url]

Anonymous said...

Get More Information tramadol and xanax - buy tramadol online overnight cod