Wednesday, December 17, 2008

Kau Bagai Mp3 is Outttt~ Sedih ke? Tak laaa~

harhar...After spending my sweat to complete the song (Eceyh..yoyo oh), Kau Bagai eventually siap di rekod and is available here!

KAU BAGAI (click here)

Lyric of Kau Bagai
song - Reez
lyric- Reez
singer- Reez
(ha-ha-ha)

Dengarkan lagu aku ini
Yang ku tuliskan untuk dirimu
Ku tahu ku takkan bisa memiliki dirimu
kerna aku tak punya apa yang kau mahu
sebagai lelaki yang megukir senyuman di bibirmu
sebagai lelaki,yang mampu membuat kau gembira
ooooooo

Dimana kan ku mencari mu
Siapa yang tahu

Kau bagai kan irama yang mengalunkan lagu
Merdu suara mu mengasyikkan hati ini
Kau bagai, kan lautan yang mengalir di pantai
Sepinya jiwa ku mengenangkan dikau kasih

Kini kau jauh,
Tiada tercapaiku lagi,
Hilang lah sudah,
Segala baraan yang menyala di hatiku ini

Tidakkan lagi,ku menunggu,
Bayangan yang takkan tiba

Kau bagai kan irama yang mengalunkan lagu
Merdu suara mu mengasyikkan hati ini
Kau bagai, kan lautan yang mengalir di pantai
Sepinya jiwa ku mengenangkan dikau kasih

Kau bagai kan irama yang mengalunkan lagu
Merdu suara mu mengasyikkan hati ini
Kau bagai, kan lautan yang mengalir di pantai
Sepinya jiwa ku mengenangkan dikau kasih

December 2008




ULASAN-
Seperti biasa. This song is very direct. A guy who can't get a girl. Or in other word, di reject. But this guy is not completely or 100% into this girl....Just look at the lyrics, how he played his words so that they sound catchy. Its like, lines that are formed to tell you all a story and at the same time nak cakap bye bye to that girl .... Like "Im over you babe!.....I'll move on ".
But still,hidden meanings are there and its you who will make the findings. Peace.....!

(Nak record lagu First Time pulak, same structure, different situation,different language,and different melody)

Rissa chapter 3 is out too *Why Reez rajin sangat ni?????* click here

5 comments:

tajah said...

ai yam nomo wan!

.vvy|na. said...

cool performance that night reez. make more songs ;)

Ajami Hashim said...

sedih yaa amats!

Muhammad said...

bukan rasa sedih
but rasa macam mellow2 sket
me dah load lagu nie dalam my mp3
:)

karya yg hebat

Anonymous said...

Sangat barang bagus.